На Центральному ринку сало від 100 гривень, редис від 70-ти
Не дивлячись на воєнний час, прилавки чернігівських ринків заповнені різноманітною продукцією. Є усе - від екзотичних фруктів до дієтичної кролятини і домашніх м'ясних смаколиків. Проте й ціни доступні не для всіх. Нижче наведений їх перелік для основних видів продуктів, які купують до столу чернігівці на Центральному ринку.
Копчена продукція: буженина - 350 гривень за кілограм, підчеревина — 330-350, кури — 200, печінкова ковбаса — 190. М'ясо без кісточки —160-200 гривень за кілограм.
Свинина за 1 кг.:
Домашня ковбаса для запікання — 250 гривень.
Стегно з салом —170 гривень, без сала —180.
Лопатка з салом — 160, без сала — 170.
Підчеревина — 200.
Вирізка — 200.
Ошийок — від 180 гривень. Ребра — 150.
Гомілка - 60-100.
Щоковина — 110.
Вушка — 75.
Копитці для холодцю — 15-20 гривень за штуку.
Шкірки — 100.
Сало —100-180.
Обрізь м'ясна — 140, обріз від сала — 40-50.
Телятина за 1 кг.:
М'якоть — 150-170.
Рябчик - 150
Ребра — 100.
Грудинка —100.
Кістки з м'ясом — 150.
Курятина за 1 кг.:
Тушка - 100-110 грн.
Філе — 140 грн.
Стегенця — 110 грн.
Супові каркаси — 30.
Тут же можна купити тушку кролика по ціні 200 гривень за кілограм.
Молочна продукція:
М'який сир домашній — 150 грн. за 1 кг.
Молоко коров’яче - 30 гривень за 1 літр.
Сироватка — 20 гривень за 1.5 літра.
Сметана — 60 грн. за 1 л.
Яйця — 70-80 за 1 десяток.
Овочі за 1 кг.:
Морква — 35-60 гривень.
Буряк — 15-30.
Помідори — 60-90.
Огірки — від 100 грн.
Редис — 70-75.
Перець солодкий червоний — 250.
Кабачки —100.
Часник — 10-15 гривень за штуку.
Зелнь - 15 гривень пучок
Щавель — 20 гривень за кучку.
Квашена капуста — 25 гривень за банку 0.5 л.
Яблука — 18-24 за кіло.
Продаються і квіти від 25 грн. за вазон. В асортименті метіола, чорнобривці, "бризки шампанського" та інші.
Gorod.cn.ua за матеріалом газети “Вєсть”, фото Тетяни Сенько
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.