Ічнянці поділилися з Україною рецептом приготування канапок з буряком та вишнею
Канапки з буряком та вишнею - це пікантність в простоті. А відшукали ми цей оригінальний суто український рецепт на гостинній Ічнянщині. Насправді, поєднання овочів з ягодами дає неймовірний смак та аромат, кажуть винахідливі ічнянці. Солодкий бурячок та кислувата вишня - саме те, що потрібно для легкої закуски. А щоб урівноважити смак, варто додати ще й вершкового сиру та прянощів, намастивши цю смакоту на хрусткий хліб. Виходить - просто ідеальне поєднання.
- Вишні та буряк - це основа, все це збивається блендером, додається крем-сир. Також потрібен багет, змащений оливковою олією та присипаний прованськими травами, бзаліком
орегано, - розповідає повар Олена.
Журналісти прилуцького телеканалу “ТІМ “та Костянтин Грубич, який веде свій кулінарний канал на Ютуб і співпрацює на "1+1" розсекретили рецепт цих канапок на всю Україну.
Джерело: телеканал “ТІМ”
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.