Трохи запізно побачила я оголошення про конкурс, однак рецептом поділюсь.
Лазанья – блюдо італійської кухні, але ми приготуємо її так по-українськи, що жоден італієць не впізнає. Готую, переважно, коли планується небагато гостей (бо замала форма). Вдається завжди смачна – навіть свекруха просила рецепт, а це говорить не тільки про те, що мені пощастило зі свекрухою.
Найстрашніший секрет – замість тіста для лазаньї використовую лаваш (чернігівський – найсмачніший). Соуси також готую по-домашньому, без італійських викрутасів. В результаті від лазаньї залишається лише назва та шари. Кількість продуктів можна брати на свій смак, я беру завжди на око, бо не маю кухонних ваг;)
Отже, для лазаньї «
...