Мобильная версия сайта Главная страница » Новости » Місто і регіон » Чернігівський хлібзавод випікає щодня 8 тон хліба, а з понеділка розпочне виробництво пасок

Чернігівський хлібзавод випікає щодня 8 тон хліба, а з понеділка розпочне виробництво пасок

 

Ольга Заїка директорка Чернігівського хлібкомбінату розповіла журналістам про те, як працювало підприємство під час активних бойових дій на Чернігівщині. До хлібзаводу регулярно приїздили волонтери, аби розвезти хліб для людей, які більше місяця не виходили з підвалів власних будинків.

Ольга Заїка розповіла, що коли у місті були відсутні водо та електропостачання, воду для роботи хлібзаводу підвозив "Чернігівводоканал", що стосується борошна то до війни вони мали великі записи, яких вистачило більше ніж на місяць, ДСНС надало дизельний генератор, потужностей якого вистачило, для випікання хліба.

- На сьогоднішній день ми випускаємо 3 тони житньо-пшеничного хліба, десь біля 2 тон батона та 3 тони білого хлібу. Відпускна ціна хліба підприємства - 2 грн. за буханку.

- Ми зараз працюємо у змішаних режимах, бо отримуємо борошно у мішках. А їх потрібно розтарювати, потім борошно пересіювати, для чого потрібна ручна робота.

Тетяна Сухицька начальниця зміни Чернігівського хлібкомбінату розповіла, що війна війною, а з понеділка хлібзавод з понеділка розпочне виробництва пасочок до Великодня.



Джерело: телеканал «Новий Чернігів»

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Теги: хлібзавод, Заїка

Добавить в: