GOROD.cn.ua

Cкільки буде коштувати корпоратив та зустріч Нового року у закладах Чернігова?

 

Наближається Новий рік - важливе та яскраве свято у календарі для кожної компанії. Проведення банкетів, фуршетів та корпоративів - це те, без чого не не обходиться жоден дружній колектив. Під час таких заходів виникає можливість не тільки підняти келих шампанського, а поспілкуватися й повеселитися в невимушеній обстановці, а керівництву – всіх привітати і відзначити кращих працівників.

Тому, наші журналісти постаралися дізнатися свіженьку інформацію від керівників відомих закладів міста про ціни, меню та різні родзинки щодо проведення корпоративних свят та безпосередньо зустрічі Нового року.



Ресторан «Алаверди», вул. Толстого, 147а. Власниця – Олена Пархомець
Алаверди – ресторан-кафе, в якому можна відпочити від життєвих турбот та відчути справжній смак грузинської кухні. Цього року двері ресторану відчинені тільки для святкування корпоративних вечірок. В новорічну ніч ресторан не працює. Отже:

Корпоративи


Мінімальне замовлення на 1 людину 750 грн.( 550 грн. - меню, 50 грн. - алкоголь, 150 грн. – розважальна програма).
Замовлення без новорічної програми на 1 людину – 650 грн. (500 грн. - меню, 50 грн. - алкоголь, 100 – дискотека та конкурси).
До обов'язкового замовлення входить 100 г. алкоголю, інше спиртне можна приносити своє. Розважальна шоу-програма триватиме 5 годин із обов'язковими веселими конкурсами, розіграшами та, звичайно, подарунками. Братимуть участь ведучі, а діджей влаштує запальну дискотеку.
Вибір страв у меню для кожної компанії вільний. Кожен може підібрати щось улюблене на свій смак, у тому числі і пісне, і для веганів.

В меню представлені найпопулярніші блюда Грузії: хінкалі «Тбілісурі» (100 грн./порція), традиційні шашлики з курятини та свинини (від 125 до 150 грн./250 г), лобіо (85 грн./200 г), смачний шкмерулі (курча у вершково-часниковому соусі, 220 грн./порція), чахохбілі (115 грн./300 г), оджахурі (100 грн./300 г). і аж 5 видів хачапурі від 125/500 г до 175 грн./750 г). А для любителів риби, справжні кухарі-грузини приготують смачну сьомгу або скумбрію на мангалі.
Все, що залишиться на столі, зберуть гостям з собою в ланчбокси. Ресторан практикує кейтеринг з першого дня відкриття, для цього завжди можна зателефонувати та уточнити вільні дати. Також, у святкові дні цього року та нового, що наближається, можна зробити замовлення улюблених страв додому.



Нічний клуб «Pussy Cat», вул. Підвальна, 23. Керуюча Яна Фролова

Нічний клуб пропонує лише один день для святкування корпоративних вечірок компаніям від 10 до 20 осіб – 28 грудня. Для цього використовують дві банкетні зали. Зустріч новорічної ночі розпочинається 31 грудня о 22.00 та триватиме до ранку.
Відносно корпоративів, в ресторані немає мінімального замовлення з людини - ціна і всі умови обговорюються індивідуально, враховуючи всі побажання гостя.

Новорічна ніч

Коштує 1500 грн./персона: 1100 грн. – кухня з алкоголем та напоями, 400 грн. – розважальна программа.
Святкове меню складається з салатів, холодних та гарячих закусок, страв з м’яса та риби, суші та ролів для любителів японської кухні. В меню доступний салат олів'є. Що стосується фірмової страви, шеф-кухар закладу працюватиме в новорічну ніч і приготує все, що забажають дорогі гості: від фаршированої овочами або грибами щуки до запеченої баранячої ноги і, навіть, палаючу у вогні особисто вивезе на візку Хоча пісних, вегетаріанських та безглютенових страв в меню немає, але кухарі можуть приготувати за бажанням гостей пісну рибну або грибну страву, будь-який салат, млинці чи панкейки без глютену. Спиртне можна брати із собою.

Для ведення новорічної розважальної програми до нічного клубу завітають Дід Мороз зі Снігуронькою. На гостей чекають виступ артистів шоу-балету, цікаві конкурси, розіграші та подарунки. А ще – міні-сюрприз у вигляді ходулістів. О пів на другу ночі почнеться дискотека із діджеєм та танцями.

Якщо після закінчення свята та зустрічі Нового Року гості не змогли з'їсти все, що замовили, персонал закладу запакує їжу у пластикові контейнери. На наші запитання «Чи думали ви про організацію новорічного кейтерингу?», «Чи можна меню замовити додому?», Яна відповіла: «Поки що не замислювалися, але будемо мати на увазі на майбутнє. Якщо будуть бажаючі замовити у нас святкові страви з доставкою додому, ми з задоволенням відправимо їх на таксі».



Ресторан «Сенатор» (Senator Grill House), вул. Магістратська, 1. Керуюча Валерія Пономарьова

Senator Grill House, разташований на Красній площі, зарекомендував себе, як м'ясний ресторан з великим вибором страв на мангалі та високого рівня сервісу. Сенатор у цьому році не проводить корпоративні святкування зі спеціальною святковою програмою - він працює у звичайному режимі ресторану. Але ресторан працює у новорічну ніч за попереднім бронюванням.

Новорічна річ

Ціна за одну особу 2200 грн, ціна для дітей до 16 років - 1000 грн.
Кожного року у закладі розробляють спеціальне святкове меню, щоб гості змогли насолодитися вишуканими стравами та преміальними продуктами. Цьогоріч такими стравами будуть вишукані закуски з рибою, червоною ікрою, салат з мармурової яловичини, тунець medium, морепродукти та обов’язково салат олів’є, але особливий – з креветками. Не обійдеться і без фірмової страви від шефа – це апетитний біфштекс із мармурової яловичини з овочами по-азійски.
Якщо хтось із гостей має побажання стосовно певних пісних страв або без глютену (клейковини), кухарі завжди йдуть на зустріч побажанням та можуть приготувати будь-яку іншу страву. Алкогольні напої для гостей не обмежені у кількості, тобто вони можуть приносити своє спиртне.
Звичайно, гостей ресторану очікує святкова новорічна програма, насичена виступами різних колективів. Цього року вести свято буде Денис Андрущенко, а завершиться програма файєр-шоу.



Щодо можливості забрати з собою їжу, що залишилася та організацію новорічного кейтерингу, Валерія відповіла:
- Сенатор» завжди славиться великими порціями страв і новорічне меню не виключення. Наші гості часто щось забирають додому і ми дуже щасливі, що і 1 січня вони не будуть готувати вдома. Пакуємо все у спеціальні ланч-бокси. Якщо у жителів міста, які будуть святкувати зустріч Нового Року нема часу на приготування новорічних страв, але є бажання скуштувати наші - нам є що їм запропонувати. Зазвичай ми готуємо фаршировану рибу, запечену рульку, холодні закуски та вишукані салати, які в цілості та безпеці вам доставлять до самих дверей. Також у нас можна заказати кейтерінг – обслуговування, сервірування, оформлення святкового столу у вас вдома чи офісі.



Ресторан «Колиба», вул. О.Міхнюка, 1. Адміністратор Левківська Юлія

Цей улюблений багатьма жителями та гостями нашого міста колоритний ресторан української кухні на березі річки Стрижень, пропонує відпочити, смачно поїсти та натанцюватися, як на корпоративних вечірках, так безпосередньо й у Новорічну ніч.
Корпоративи для маленьких та великих компаній триватимуть з 17 до 30 грудня включно.
Мінімальне замовлення на 1 людину коштує 720 грн. У вартість входить розважальна програма та власні алкогольні та інші напої.
Ведучий програми - Олександр Котенко. Будуть конкурси, жарти, танці, жива музика.

Новорічна ніч буде проходити у двох форматах та триватиме до 4 ранку:

1. Вечірка у центральній залі, початок о 22:00
Вартість:
— повний квиток для дорослих: 2150 грн + власні напої без обмежень
— для дітей від 6 до 12 років: 1075 грн.
— для дітей до 6 років: безкоштовно.
Гості можуть замовити страви з розрахунку 1,5 кг /персона. Ресторан пригощає ігристим без обмежень та легкими фуршетними закусками.
У програмі:
• гостей розважатиме ведучий Олександр Котенко
• привітання від Святого Миколая
• вогняне шоу від Reiton
• танці до ранку.

2. Дискотека у великій залі, початок о 23:00

Вартість квитка — 1200 грн. з людини + власні напої без обмежень. Гості можуть замовити страви з розрахунку 0,8 кг на людину. Ресторан пригощає ігристим без обмежень та легкими фуршетними закусками.
У програмі:
• хіти 90-х та 2000 і танці до ранку
• DJ Олена Шуст
• привітання від Святого Миколая
• вогняне шоу від Reiton
• танці до ранку.



Крім цього, «Колиба» підготувала чарівні пакуночки зі святковими стравами, які можна обрати, зателефонувати, замовити та отримати не виходячи з дому:
— олів'є з телятиною та домашнім майонезом: 0,5 кг/140 грн.
— олів'є з лососем і домашнім майонезом: 0,5 кг/145 грн.
— оселедець під шубою: 0,5 кг/95 грн.
— холодець із домашнього півня з білим вершковим хроном: 0,5 кг/174 грн.
— паштет з курячої печінки з карамелізованою цибулею: 0,5 кг/193 грн.
— буженина з гірчицею: 0,5 кг/230 грн.
— домашня ковбаса з гірчицею: 0,5 кг/252 грн.
— качка, фарширована яблуками та апельсинами (1,5-2 кг): 1 кг/699 грн.
— курка, фарширована рисом, в’яленими абрикосами та болгарським перцем: 1 кг/260 грн.
— півкіло свинячих реберець, запечених на вугіллі з соусом BBQ: 192 грн.
— півкіло домашніх голубців зі сметаною: 89 грн.
— домашній чізкейк: 0,5 кг/161 грн.
— пряник різдвяний: 0,1 кг/96 грн.
А 1 січня 2022 року ресторан працюєу звичному режимі та чекає на келих ігристого!



Розважальний комплекс «Базис», вул. Незалежності, 12а. Керуюча Анастасія Лущан
В цьому році РК «Базис» з 20 до 31 грудня пропонує дружнім компаніям відсвяткувати в теплій та радісній атмосфері новорічні корпоративи. Веселу та цікаву програму підготує чарівна ведуча. На гостей чекають конкурси, розіграші та подарунки від розважального комплексу. Звичайно, під час новорічних вечірок не залишить нікого байдужим жива музика та дискотека з танцювальною програмою. У новорічну ніч комплекс не працюватиме.
Корпоративи
Мінімальне замовлення на 1 персону коштує 450 грн. У вартість входить кухня – 350 грн., алкоголь – 50 грн. та розважальна програма – 50 грн.
Кількість алкоголю, яку можна приносити з собою дорівнює кількості замовленого алкоголю по меню. В якості фірмових страв РК «Базис» пропонує скуштувати апетитний, запечений у духовці ошійок (540 грн./1000 г) або м’ясну тарілку «1 літр», у склад якої входить шашлик зі свинини, куряче філе, крильця, філе стегна, зелень та гострий соус (495 грн./1000 г). Вибір салатів, холодних та гарячих закусок, страв, приготованих на грилі, десертів та напоїв – вільний за попереднім бронюванням.
Щодо пісних та безглютенових страв – кухарі приготують за попереднім замовленням. На прохання гостей, залишки смаколиків персонал запакує у безкоштовні бокси. Також, в РК «Базис» можна завжди замовити доставку новорічних страв за власними уподобаннями.



Сімейне кафе «Буфет», просп. Миру, 12. Власниця Наталія Чеботар

Через те що кафе розташоване у житловому будинку, господарі завжди з розумінням ставляться до мешканців та в новорічну ніч не працюють. А передноворічні зустрічі відбуваються у двох банкетних залах на 12 осіб у форматі святкової вечері з фоновою музикою. Мінімальні замовлення щодо кухні відсутні - гість може вибрати все, що вважає за потрібне. Гарний смачний стіл у кафе коштуватиме близько 400-450 грн. на одну особу. Стосовно алкоголю – потрібно замовити 100 г/особа, решту можна брати з собою. Також, можна принести з собою торт та фрукти.

Для корпоративних та просто святкових вечірок «Буфет» приготував святкове меню, яке
складається з таких страв, як:
Горбуша, фарширована білими грибами 420 грн./1 кг
Курячий рулет із сухофруктами 420 грн./1 кг
Курчата, запечені зі спеціями 290 грн./1 кг
Качка, запечена з яблуками 350 грн./1 кг
Курячий рулет з сухофруктами 420 грн./1 кг
Печінковий паштет 270 грн./1 кг тощо.

Кафе має досвід приготування страв без глютену та може запропонувати парові індичі котлети або овочевий люля-кебаб, який до речі користується попитом не тільки у тих, хто дотримується безглютенової дієти. Те саме стосується і пісних страв – кухарі кафе із задоволенням приготують щось смачненьке. Наприклад, популярністю користується зелений салат із базиліковою заправкою та кедровими горішками (75 грн./220 г).

Треба зазначити, що «Буфет» - майже першим у місті почав практикувати кейтеринг та досяг у цьому напрямку досить високого рівня. Кафе пропонує заказати додому чи офісу, де планують круто провести передноворічний час з коллективом, вишукані, смачні брускетти на різний смак: з лососем та сиром пармезан; з прошутто; з бужениною, запеченою з ошийку; з крем-сиром та в’яленими томатами; з горгондзола та запеченою грушею; з сиром брі та інжирним джемом і з авокадо за ціною 24-28 грн./40-45 г.



Ресторан «Мальва», вул. Белова, 28а. Співласниці Наталія Чеботар та Катерина Жуковська
3 грудня у нашому місті відкрився ще один заклад Наталії Чеботар. Оскільки друга половина грудня - час корпоративів - всі чекають новорічного настрою та можуть відзначити закінчення робочого року разом з колективом у новому ресторані. Запис починається з 17 грудня, але якщо буде запит раніше - не питання. Мінімального замовлення тут немає, але щоб наїстися досхочу та отримати справжню гастрономічну насолоду, достатньо зробити замовлення на суму 500 грн./особа. Для компаній Наталія рекомендує великі порції рибного (450 грн./500 г) або м'ясного (650 грн./1050 г) сету, і обов'язково вибрати якийсь вишуканий салат, наприклад, з печінкою та карамелізованою вишнею, посипаною мигдалевою крихтою (82 грн./230 г) тощо. Вибір страв у новому закладі - на будь-який смак.
Як і у «Буфеті» є умова стосовно алкоголю: 100 г на одну особу. А якщо замовлення буде коштуватиме 500 грн. за особу - решту алкоголю можна взяти з собою, якщо ні - рахуватимуть «сork fee» - за фіксовану вартість пляшку відкоркують та подадуть до столу. У разі, якщо щось залишиться по закінченні корпоративу, персонал запакує їжу в бокси, і ви зможете забрати їх з собою.
Звісно, можна зробити замовлення з доставкою додому. По п’ятницях, суботах та неділях у ресторані є музичний супровід - це вініл, стильна музика. По буднях можна обговорити музику індивідуально. Святкування Нового Року, Дід Мороз та Снігуронька в цьому році не передбачені.



Ресторан «Старий Чернігів», просп. Перемоги, 137. Директор Наталія Савченко
«Старий Чернігів» пропонує наприкінці 2021-го року зустрітися в легкій та невимушеній обстановці колегам по роботі, підвести підсумки своєї праці за рік та відпочити на славу. За традицією, тут можна провести і Головну Ніч року, яка залишить найкращі спогади на весь наступний рік! Бо як то кажуть: «Як зустрінеш Новий Рік, так і проведеш».
Для любих гостей адміністрація ресторану підготувала веселу програму з ведучими та живим звуком. Завітає з подарунками Дід Мороз, будуть розігруватися призи, виступатимуть артисти шоу-балету тощо.
Корпоративи
Мінімальне замовлення на 1 персону коштує 700 грн. У вартість входить кухня, бар та розважальна програма.

Новорічна ніч

Мінімальне замовлення на 1 персону коштує 1200 грн. У вартість теж входить кухня, алкоголь та розважальна програма.

Окрім основного меню є окреме фуршетне, холодні та гарячі закуски, страви з м’яса та риби, причому за досить доступними цінами. Найдорожчі м’ясні та рибні – це свинячі ребра під соусом Сальса (110 грн./280 г) і запечене філе лосося з мигдальними пластівцями (180 грн./100 г). Найдешевші - куряча відбивна у яйці (32 грн./100 г) або з рибних страв – філе нототенії, запечене під сиром (40 грн./100 г). Досить великий вибір десертів, різних тістечок та тортів, та звичайно, є напої на будь-який смак. До того ж можна брати спиртне з собою.
«Старий Чернігів» з тих пір, коли розпочалася пандемія, успішно практикує доставку своїх апетитних страв клієнтам додому. Стояти біля плити цілий день 31 грудня або будь-якого іншого дня зовсім не варто – достатньо просто зателефонувати та зробити замовлення. Крім цього, зараз дуже зручним та комфортним став кейтеринг – виїзне обслуговування до офісу або будь-якого місця, де відбувається святковий захід. Ресторан надає і таку зручну послугу.

Таким чином, святкування новорічного корпоративу для компанії з 10 чоловік буде коштувати від 4 500 до 7 500 гривень, відповідно для 50 чоловік – від 22 500 до 37 500 гривень. Зустріч Нового Року в закладах нашого міста обійдеться від 1200 до 2200 гривень для однієї людини.

Наталія Вербицька

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Теги: корпоратив, ресторани