GOROD.cn.ua

ВАТ «Лубенський молочний завод»: Ми починаємо гармонію із себе!

ЦІКАВО Зараз у торгівельних мережах – різноманіття молочних продуктів. І розібратись в них – справа нелегка: хтось робить їх старанно, працюючи над якістю і використовуючи лише натуральні продукти, а хтось не дуже і переймається цим. Тож уважно читайте склад продуктів і довіряйте перевіреному виробнику.
ТМ «Гармонія» (ВАТ «Лубенський молочний завод», що на Полтавщини) в цьому – ваш надійний партнер: ми ведемо соціально відповідальний бізнес і турбуємось не тільки про прибутковість справи, а й про здоров’я людей.

Завод працює з 1993 р. на новому майданчику і на сьогодення – це сучасне підприємство харчової промисловості. Щороку на технічне переобладнання завод витрачає до 60% прибутку! Щодоби підприємство виробляє близько 100 тонн цільномолочної продукції, окрім того, працюють виробництва морозива, хлібобулочних, кондитерських виробів, цех напівфабрикатів. Ідучи в ногу з часом, ВАТ «Лубенський молочний завод» одним з перших серед молочних підприємств України розробило і впровадило у себе систему менеджменту якості, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ІСО 9001-2001 та ДСТУ.
У лютому 2004 р. успішно пройшла її сертифікація, і кожного року завод підтверджує її дієвість.

Усього виготовляється понад 250 видів продукції, яка повністю відповідає основним концептуальним принципам торгової марки «Гармонія» – це смак, якість, натуральність». І це не просто слова та декларації – лише заводчани знають, чого коштує в наш час постійно дотримуватись високих стандартів виробництва продукції для здорового харчування.




Серед нашого широкого асортименту молочних продуктів, морозива, масла, заморожених напівфабрикатів є лінійка кисломолочних продуктів, що мають лікувально-профілактичне спрямування. Це «Біокефір» – виготовляється на відомій заквасці датського виробника з включенням ацидофільної палички і біфідобактерій.
Перебуваючи на виставці в Данії, наші спеціалісти помітили, що левову долю кисломолочних продуктів там виготовляють саме із застосуванням ацидофільних мікроорганізмів, які, як відомо, мають властивість пригнічувати розвиток небажаних і хвороботворних мікроорганізмів в кишечнику людини, а наявність біфідобактерій (два види) поповнює кількість перших в нашому організмі. Вчені довели, що біфідобактерії надзвичайно корисні, їх дефіцит (дисбактеріоз) негативно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, що в свою чергу призводить до погіршення процесу травлення, стану шкіри, серцево-судинної системи, рівня холестерину в крові тощо.






Наступний оригінальний кисломолочний продукт – «Біолакт». Вирізняється він тим, що має легкий солодкий присмак, але це не цукор, а солодка рослинна стевія, що солодша за цукор в 60 разів. Ми її додаємо не тільки для покращення смаку, а ще й для надання додаткових переваг, адже стевія визнана в Японії рослиною ХХІ сторіччя, наскільки позитивно вона впливає на організм. Хто зацікавиться, може знайти додаткові відомості у статтях відомого лікаря-пропагандиста цієї рослини Валентини Порфирівни Чорної.






Привіт з Росії нам надіслали московські вчені у вигляді своєї унікальної розробки – закваски для кисломолочного продукту «Біфілайф». Це найдорожча на даний момент закваска, що складається із п’яти видів біфідобактерій (норма для кишечнику людини). про важливість яких було згадано вище. З квітня 2009 року «Біфілайф» розфасовується, крім плівки, ще й у зручну 450-мл пляшку.







Також не забувайте про нашу класику – кефіри, що виготовляються на основі живих кефірних грибків, куди сама природа підібрала мікроорганізми на благо людини. Крім лінійки традиційних кефірів із жирністю 3,2%, 2,5% і нежирного, наш завод випустив новинку – «Кефір нежирний збагачений харчовим волокном із кореня цикорію», що називається інулін (не плутайте з інсуліном!). Ці харчові волокна (пребіотики) немов мітла забирають із нашого організму непотрібні продукти розпаду, токсичні речовини, тобто допомагають організму очиститись, а також стимулюють розвиток власної мікрофлори в організмі. І що важливо, інулін сприяє кращому засвоєнню кальція. Згадайте свої «скрипучі» коліна і допоможіть своєму організму краще засвоїти цей важливий мікроелемент для суглобів! Кефір нежирний в пляшці по 930 г з’явився на полицях магазинів наприкінці квітня і вже має багато прихильників.





Всім подобаються смачні солодкі йогурти. Але чи всі вони корисні? Наші – так! Бо виготовляються вони на основі спеціальної живої закваски для йогуртів, куди обов’язково входить болгарська паличка, або, як її ще називають, Мєчніковська. До традиційних йогуртів у плівці, що випускає наше підприємство вже багато років, ми додали новинки – «Низькожирні біойогурти» в пляшці по 450 мл, куди внесли додаткову закваску преміям-класу, яка активно впливає на процес травлення і має назву «Ховару» (на англійській мові Howaru або How are you? – «Як ти себе почуваєш?»). Спробуйте, дуже смачно і корисно, смаків п’ять– «Полуниця-малина», «Персик-маракуйя», «Апельсин-ананас-злаки», «Чорниця» і білий White.








А ще наш відомий напій «Фруктошка» став випускатись у зручній упаковці – пляшці по 450 мл. Сироватка та яблучний сік, що входять до складу цього продукту, не тільки втамують спрагу, але й збагатять організм незамінними амінокислотами, пектиновими речовинами та мікроелементами.




Декілька слів про широковживані продукти – сметану і масло. Ми жодного разу не зрадили своєму принципу і не сфальсифікували їх, замінивши молочні вершки на рослинний жир! Наша сметана виготовляється із високоякісних вершків різної жирності (16%, 21%, 25%) та спеціальної закваски для сметани із чистих «живих» культур мікроорганізмів. Вона добра на смак, в міру густа та корисна.





Ми пропонуємо вам спробувати масло нашої ТМ «Гармонія». Його асортимент: «Вологодське» (82,5%), «Селянське» (73%), «Шоколадне» (62%). Це висококалорійні продукти, до складу яких входить молочний жир, вітаміни А, В, С, Е.
Виготовляються вони зі свіжих високоякісних вершків за традиційною технологією без додавання будь-яких рослинних жирів. А яка смакота масло «Шоколадне»? Спробуйте його до чаю, кави і просто на хліб! Крім вершків, воно містить ще цукор, ванілін і найкращу марку натурального какао.
У 2010 році завод придбав нове обладнання для виготовлення кисломолочних сирів, на якому є можливість виготовляти продукт, схожий на домашній. Також ми виготовляємо і сиркові вироби: різні креми, десерти, сирочки. В них ми намагаємося додавати тільки натуральні інгредієнти: курагу, родзинки, фруктові наповнювачі, цукор. Вони мають короткий термін зберігання, бо «живі».



Улюблений продукт дітей та дорослих – це сирок творожний та десерти сиркові термізовані. Термізація (це обережне нагрівання до 68° С) подовжує термін зберігання до 14 діб. В якості загусників додані натуральні рослинні згущувачі, наприклад: камідь ріжкового дерева (із стручків одноіменного дерева) і карагенан (із морських водоростів). Вони мають однорідну консистенцію і приємний смак.
Діяльність і цінності заводу уособлені в корпоративній місії, яка звучить так: «Ми пропонуємо всім разом йти до гармонії життя, знаючи, що потреба в здоровому харчуванні людини є однією з первинних та найважливіших. Наші натуральні та смачні продукти дарують споживачам відмінне самопочуття та впевненість в любові до себе, своєї сім’ї та світу навколо нас».


ВАТ «Лубенський молочний завод» – це передове підприємство-лідер ХХI століття, адже не лише тоді веде за собою людей, коли колишні орієнтири у суспільстві втрачені, а й усією своєю діяльністю свідомо несе повну відповідальність перед теперішніми та прийдешніми поколіннями.
Тож покваптеся за новинками та добре зарекомендованою «класикою – і ви будете приємно здивовані поєднанням відмінної якості та смаку!
Ліц. АОО №149679 від 29.12.1995, видана ВКЛМРПО.

Gorod.cn.ua

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Теги: «Лубенський молочний завод», молочні продукти