6 лютого – Всесвітній День бармена. Людей цієї професії вважають гарними психологами і знавцями коктейлів. Назар один із них.
Назар, бармен: «На самом деле не так важно знать рецепты коктейлей, как уметь общаться с людьми, которые сидят за барной стойкой. Выслушать, понять и предложить то, что они хотят».
Цей день католики згадують ім’я святого Аманда, який був знавцем виноробства, боварства і барменів. На думку Назара, цій професії навчитися не складно. Головне вміти спілкуватися з клієнтом.
Назар, бармен: «Поработал 3 месяца и за это время узнал намного больше, чем в каком-нибудь колледже, или на каких-то барных курсах. Барному делу нужно учиться на практике».
Назар працює спритно і з задоволенням.
З кожним роком свято набирає все більше популярності. Це ремесло вимагає витривалості, адже доводиться усю зміну бути в русі. А про спритність рук, якою бармени привертають увагу і зачаровують сотні очей, мабуть знають усі. Сучасний бармен має бути справжнім віртуозом, щоб завоювати клієнтів і зробити їх постійними.
Сюжет телеканалу «Новий Чернігів»
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.
Теги: бармен, професійне свято, «Новий Чернігів»