Усе найгірше дітям: вітчизняні дитячі товари викликають алергії і рак
Половина речовин, які використовують у виробництві дитячих товарів в Україні, шкідливі для здоров’я. Усе найгірше – дітям: алергія та рак – лише частина захворювань, які можуть заробити наші діти через недосконалість держстандартів.
В Україні діють близько 20 стандартів дитячого харчування. Однак практично усі норми були прийняті ще за часів СРСР. Тоді в їжу не додавали таких шкідливих домішок, які використовують у сучасному виробництві.
Виявити шкідників у дитячих харчах складно, кажуть науковці. За українськими держстандартами виробники можуть наповнювати продукцію шкідливими речовинами, знижуючи тим самим її собівартість.
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.