Ковбасу наповнять м’ясом
З 1 серпня в Україні починають діяти нові стандарти на виробництво м’ясних виробів, що значно посилять вимоги до готової м’ясної продукції, пише тижневик «Деловая столица».
Від серпня ковбаси вищого ґатунку виготовлятимуться без використання жодних замінників м’яса, а у виробах першого сорту частка замінників м’ясної сировини не перевищуватиме 30%. До того ж, відомі сорти ковбас, такі як «Лікарська», «Молочна», «Любительська» чи «Московська», виготовлятимуться за єдиною рецептурою.
Нові стандарти у ковбасному виробництві призведуть до здорожчання продукції, попереджають експерти.
ICTV
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.