Мобильная версия сайта Главная страница » Новости » Місто і регіон » День бармена. Яких якостей вимагає ця професія?

День бармена. Яких якостей вимагає ця професія?

6 лютого – Всесвітній День бармена. Людей цієї професії вважають гарними психологами і знавцями коктейлів. Назар один із них.



Назар, бармен: «На самом деле не так важно знать рецепты коктейлей, как уметь общаться с людьми, которые сидят за барной стойкой. Выслушать, понять и предложить то, что они хотят».

Цей день католики згадують ім’я святого Аманда, який був знавцем виноробства, боварства і барменів. На думку Назара, цій професії навчитися не складно. Головне вміти спілкуватися з клієнтом.

Назар, бармен: «Поработал 3 месяца и за это время узнал намного больше, чем в каком-нибудь колледже, или на каких-то барных курсах. Барному делу нужно учиться на практике».

Назар працює спритно і з задоволенням.

З кожним роком свято набирає все більше популярності. Це ремесло вимагає витривалості, адже доводиться усю зміну бути в русі. А про спритність рук, якою бармени привертають увагу і зачаровують сотні очей, мабуть знають усі. Сучасний бармен має бути справжнім віртуозом, щоб завоювати клієнтів і зробити їх постійними.

Сюжет телеканалу «Новий Чернігів»

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Теги: бармен, професійне свято, «Новий Чернігів»

Добавить в: